céges rendezvények

Nálunk a céges rendezvények és partik fotózása és videózása a legszigorúbb szakmai kritériumok szerint történik, az események feldolgozásakor nem csak a saját szakmáink pontos ismerete szükséges, hanem az üzleti protokollban való jártasság, a rendezvényszakma ismerete is feltétele a jó minõségû fotóknak, videóknak és ezzel összefüggésben a megrendelõ majdani elégedettségének. A pontosság, a gyorsaság, a megrendelõ cég arculatához, imázsához történõ vizuális alkalmazkodás mind mind alapvetõ elemei ennek a követelményrendszernek. Ezeknek a szakmai értékeknek maradéktalan megkövetelése egymástól és saját magunktók már-már rögeszménk, legyen feladatunk rendezvényfotózás rendezvényvideó vagy éppen esküvõi fotózás. Minden általunk készített rendezvényfotó és esküvõi fotó vagy éppen esküvõi videó mágikus erõvel idézi vissza a rögzített rendezvény vagy esküvõ hangulatát, fontos vagy csak éppen megejtõen kedves mozzanatait.

helybenyomtatás

Kívánság szerint helyben is kinyomtatjuk az elkészített képeket és albumba rendezve, vagy csak magában, esetleg keretezve adjuk át az eseményen készült képeket szinte melegében, melyek a távozó vendégek számára remek köszönetajándékként (köszönõajándék) szolgálnak. Ezt tapasztalatból mondhatjuk. Bluebox fotózással vagy elõre elkészített videóklippel, esetleg slideshow-val aktívan is részt tudunk vállalni a rendezvényben, hozzájárulva a szórakoztatás sikeréhez. A bluebox fotó szolgáltatás kipróbált és bevált szórakoztató eleme rendezvényeknek, mely garantáltan jó hangulatot teremt már a fotózás során is, de az elkészített bluebox fotók hatása egyenesen frentikus.

Körültekintõen járunk el a rendezvényfotózás és a rendezvényt feldolgozó videó során

A rendezvényfotózás és a rendezvényvideózás során ugyanazzal a körültekintéssel járunk el, mint egy esküvõi fotó sorozat vagy esküvõi videó készítésekor. Az esemény minden pillanata egyszeri és megismételhetetlen. Kizárólag mi vagyunk abban a helyzetben, hogy a pillanatokat a technika eszközeivel megragadjuk és megrendelõink révén megõrizzük az örökkévalóság számára. Mi vagyunk abban a helyzetben, miénk a megtisztelttés, de mienk a felelõsség is, hiszen sok más foglalkozással ellentétben ismétlésre, javításra nincs lehetõség. 2011 az eddigi évekhez hasonló módon tûnõ pillanatokat tartogat számunkra, már idén érdemes kreatív rögzítésésükre, gondos eltárolásukra fölkészülni.
Kapcsolat

tagfelhő

fotó, fénykép, blue-box fotó, bluebox, blue-box fotó, bluebox rendezvény, esküvő, esküvői fotós, esküvői fotózás, esküvői fénykép, esküvő fotózás, esküvők videózása, esküvői videózás, rendezvények fotózása, rendezvényfotózás, fotókönyv , slideshow, diashow, élményfotózás, szórakoztatás, helyben nyomtatás, portré, nosztalgiafotózás
hivatalos fotós: