Emberábrázolásban nincs mellébeszélés.

Aki nincs felvértezve szakmai felkészültséggel, megfelelõ technikai eszközökkel, de mindenek elõtt vizuális érzékenységgel, az ebben a mûfajban el fog bukni, kudarcot fog vallani, menthetetlenül elvész. Ismerni kell a fényt, tudni kell, hogy jár örömtáncot az emberi arcon, és azt is: hogyan tud gúnyt ûzni belõle. Hisszük és valljuk: rossz arc nincs, csak rossz fotó. Minenki fotózható jól, a fotós alkalmasságán, tudásán, türelmén, természetén múlik, hogy a fotóalany fotogenitását elõ tudja-e hívni. Sol lucet omnibus.

Az emberábrázolás területén nyert tapasztalataink

Az emberábrázolás területén nyert tapasztalatainknak nagy hasznát vesszük az esküvõi fotózás és videózás során. Egy esküvõi fotó, akárcsak egy esküvõi videó föl kell, hogy mutassa minden erényét a mûvészi emberábrázolásnak, a portréfotózásnak. Jó esküvõi fotós aligha akad, aki az emberábrázolásban még ne teremtett volna színvonalas portfóliót. Ha megbizatásunk portfólió vagy esküvõi fotó megrendelésére szól, szívesen ajánlunk sminkes és fodrász szakembereket, akikkel különféle televíziós mûsorok és filmek készítése során gyakran együtt dolgozunk, és tudásuk, érzékenységük már bebizonyosodott számunkra. Ezeknek a szakemberek naprakész szakmai felkészültsége minden próbát kiáll. Egy esküvõi fotó vagy esküvõi videó milyensége ugyanúgy múlik az ábrázolt emberek sminkjén, haján, öltözékén, mint a kamera, vagy fényképezõgép mögött álló ember kreatív képességein. Ezek a szakemberek pontosan ismerik az egyes karakterekhez illõ sminket, vagy hajviseletet, izlésükben naprakészek, de tudásukban már már a következõ évek szakmai trendjei megjelennek.
Kapcsolat

tagfelhő

fotó, fénykép, blue-box fotó, bluebox, blue-box fotó, bluebox rendezvény, esküvő, esküvői fotós, esküvői fotózás, esküvői fénykép, esküvő fotózás, esküvők videózása, esküvői videózás, rendezvények fotózása, rendezvényfotózás, fotókönyv , slideshow, diashow, élményfotózás, szórakoztatás, helyben nyomtatás, portré, nosztalgiafotózás
hivatalos fotós: