Eskv

ESKVI FOT

A Varzsszem Csoport szmra minden egyes eskv klnleges kihvst jelent. Minden jabb eskvi fotzs s eskvi vide elksztse egyedi s megismtelhetetlen teremt munka, melyet a kt fszerepl szemlyisge, habitusa tesz klnlegess. Az eskvi fot s vide legfontosabb kldetse, hogy az esemny megrktse mellett a kt fszerepl szemlyisgt, rmt a leghitelsebben tkrzze.

Eskvi fotzs s videzs - tbb mint egy megbzs

Szmunkra az eskvi fotzs s videzs ezrt sokkal tbb, st magasztosabb, mint egy megbzs, inkbb szolglatnak neveznnk. Megtiszteltetsnek rezzk, ha mint eskvi fots vagy vides rsztvevje lehetnk egy csald legbenssgesebb rmnnepnek. Egy olyan nnepnek, amilyet egyszer l t mindenki. Kivteles bizalom, amikor kt ember rnk bzza legszebb nnepk pillanatainak eskvi fotzst, videzst. Egy igazi eskvi fot vagy eskvi vide kpes visszahozni s engedi jra tlni a feledhetetlen pillanatokat. Az a fots, aki ezt a bizalmat nem rzi t az eskv minden pillanatban, az retlen s alkalmatlan a feladatra. Minket mindig nneplyes feszltsggel tlt el az eskvi fotzs s videzs felelssge, ami segt abban, hogy kzrem?kdsnkkel sok olyan eskvi fot s eskvi vide kszljn, mely kpes lesz brmikor felidzni az eskv pillanatait. Rszletek (az eskvi fotzsrl s az eskvi videzsrl, a helyben nyomtatsrl s ms tudnivalkrl. Hogy kszl az eskvi fot s vide, milyen szemlletrl s munkastlusrl ismerszik meg a felkszlt s felelssgteljes eskvi fots s vides) Sok esetben mr a kszlds pillanatainak rgztsvel kezdett veszi az eskvi fotzs s eskvi videzs. A sminkels, a hajkszts vagy az ltzkds sokszor meghitt, olykor pikns pillanata igazi vizulis csemegnek szmtanak a fots szmra s a mr az eskvi fotzs idejn formld album is ezekkel az eskvi kpekkel vlik teljess. Az eskv napjnak ez kezdeti szakasza szerves rsze a Nagy napnak. Ne feledjk, hogy ezek azok a pillanatok, melyek a hozztartozk nagyobbik rsze szmra is csak a kpek, esetleg az eskvi vide segtsgvel lesznek megismerhetek. A belltott eskvi kpeket 2011-ben is egy knny? sta keretben, az eskvi fots szeld irnytsa s ber pillantsai kzepette ksztjk el. A legletszer?bb eskvi kpek s filmkockk megalkotsra treksznk.

Eskvi fots felelssge

Sok eskvi fots hozzllsbl az tetszik ki, hogy az eskv napjnak magt az eskvi fotzst kvnjk kzppontjba lltani. Mintha megkvnnk, hogy az eskvi fotzs kr szervezdjk a Nagy Nap tbbi mozzanata. Nos, ez a szemllet a mienktl merben idegen. Azt gondoljuk, hogy nem egy jabb eskvi portfli ksztsrl szl a nap, aminek minden mst al kellene rendelni, hanem az eskvi fotzsnak kell az eskvt s fszereplit maradktalanul maradktalanul s alzatosan kiszolglniuk.

A kreatv fotzson

Az eskvi fotzs s eskvi videzs a szertartsoktl kezdden csendes, de ber megfigyelss szeldl. A kreatv fotzson kulcs fontossg a fots kommunkcis jelenlte, fontos hogy a fszereplk figyelmt megkapja, a szertartsoktl fogva ennek ppen ellenkezjre treksznk. Az a clunk, hogy mind szrevtlenebbl maradjunk. Ennek egyik oka a rnk jellemz messzemen diszkrci, msik oka a spontaneits megvsa. Clunk megvalstsban ugyan fizikai kiterjedsnk nmileg gtat vet, de nem ez az els akadly, melyet plynk sorn sikeresen vettnk. A vacsorn s az azt kvet trsasgi esemnyen az eskvi fots s az eskvi vides vizslaszemmel figyeli s rgzti az az arra rdemes pillanatokat, hogy azokat megmentse az utkor, de legalbbis az ifj hzasok s nsznp tagjai, s majdan azok leszrmazottai szmra. Az ppen fissen elkszlt, mg ropogseskvi fot az eskvi fots munkatrsnak, az opertornak belltsval akr mr a rendezvny ideje alatt kzbe vehet lesz a helyben nyomtats ignybevtelvel. Ezzel a szolgltatsunkkal az ifj pr knnyen megszabadulhat attl a gondtl, hogy milyen gazdasgos s az esemnyhez ktd ksznetajndkkal tudna kedveskedni a megjelenteknek. A helyben nyomtats megrendelse esetn az eskv vgre akr egy tfog eskvi fotalbum is elkszlhet, de az igazi minsgi mnkra persze vrni kell.

Eskvi slideshow

A mltn npszer? eskvi fotzs igen gyakran eskvi slideshow, vagyis diashow ksztsvel s vettsvel teljesedik ki, melyet vagy a frissiben kszlt, ropogs eskvi kpek vagy a hzasulk archv fotinak segtsgvel ksztnk. Termszetesen a kett kombinlhat is.

bluebox fotzs

Az eskvi fotzs mellett rendelhetnek bluebox fotzst is, mely a nsznp szrakozatsra szolglhat s trgyi emlkeket is teremthet a nagy naprl. Megrendels esetn stdikrlmnyeket teremtnk az eskvi helyszn egyik alkalmas szegletben, htteret s lmpkat lltunk fel s mr kezddhet is m?termi fotzs. A fotkat magtl rtden nem az eskvi fots kszti, hanem ugyancsak profi munkatrsa opertor segsgvel.

fotknyv is kszl a elkszlt eskvrl

Valamennyi kivlasztott eskvi fot egyedi borts DVD-re kerl s kvnsgra fotknyv is kszl a elkszlt eskvi kpek flhasznlsval. Az eskvi fotzs rak a 2011-ben vrhatan nem vltoznak, de rszletekbe men informcik rdekben keresse honlapunkon az eskvi fot rak menpontot.
Kapcsolat

esküvő fotózás fotó0esküvő fotózás fotó1esküvő fotózás fotó2esküvő fotózás fotó3esküvő fotózás fotó4esküvő fotózás fotó5esküvő fotózás fotó6esküvő fotózás fotó7esküvő fotózás fotó8esküvő fotózás fotó9esküvő fotózás fotó10esküvő fotózás fotó11esküvő fotózás fotó12esküvő fotózás fotó13esküvő fotózás fotó14esküvő fotózás fotó15esküvő fotózás fotó16esküvő fotózás fotó17esküvő fotózás fotó18esküvő fotózás fotó19

tagfelhő

fotó, fénykép, blue-box fotó, bluebox, blue-box fotó, bluebox rendezvény, esküvő, esküvői fotós, esküvői fotózás, esküvői fénykép, esküvő fotózás, esküvők videózása, esküvői videózás, rendezvények fotózása, rendezvényfotózás, fotókönyv , slideshow, diashow, élményfotózás, szórakoztatás, helyben nyomtatás, portré, nosztalgiafotózás
hivatalos fotós: