Slideshow, diashow

Klnse eskvk lenygz hangulat programja

Akrmilyen rendezvny, de klnse eskvk lenygz hangulat programja lehet a slideshow, vagy ms nven diashow. A tma s a cl fggvnyben ksztnk diashow-t hozott s sajt kszts kpekbl is, de persze vegyesen is. Eskvkn mindig garantlt hatsa van a vendgekre az ifj pr cseperedsnek llomsait vagy akr mr a szertarts pillanatait bemutat zens diashow, bels cges bulikon a munkatrsakrl ksztett ellesett pillanatokat felvonultat fotsorozat vettse tud osztatlan sikereket eredmnyezni.

Eskvi fot a helysznen

Az eskvi slideshow kiegszlhet akr az esemnyen magn, az eskvi fotzs sorn kszlt eskvi fot sorozat kpeivel. Ilyenkor az eskvi fots a helysznen tadja kpeit az Csoportunk opertornak, aki kivlasztja a legjobban sikerlt s a clra legalkalmasabb kpeket, majd beszerkeszti a megfelel programba. Ez a szolgltatsunk a 2010-es vben valdi sikersztori volt, s az egyre-msra befut rdekldsekbl s lektsekbl gy tnik, hogy a 2011-es vben sem lesz okunk panaszkodni. A sznvonalas Slideshow kszts titka a megfelel kpek s a zene harmonizlsa. Egy igazn minsgi slideshow ksztse hasonlatos egy vide megvgshoz. A rfordtott id is azzal azonos lptk. A Slideshow megrendelse termszetesen kedvezmnyt jelent a eskvi fotzs vagy eskvi videzs megrendelse esetn. Az eskvi slideshow elksztsnek s helyi vettsnek ra tbb tnyeztl fgg, krjen szemlyre szlan rajnlatot. Tovbbi szolgltatsunk az eskv fotzs Tovbbi szolgltatsunk az eskvi vide ksztse.
Kapcsolat

tagfelhő

fotó, fénykép, blue-box fotó, bluebox, blue-box fotó, bluebox rendezvény, esküvő, esküvői fotós, esküvői fotózás, esküvői fénykép, esküvő fotózás, esküvők videózása, esküvői videózás, rendezvények fotózása, rendezvényfotózás, fotókönyv , slideshow, diashow, élményfotózás, szórakoztatás, helyben nyomtatás, portré, nosztalgiafotózás
hivatalos fotós: